Välkommen Anna Ekehäll, vår nya Customer Success Manager!

Vi välkomnar Anna Ekehäll till Waybler! Anna kommer att arbeta som Customer Success Manager och guida våra kunder till att tryggt och smidigt kunna använda våra laddlösningar och tjänster. 

Hej där Anna. Berätta lite om vad du kommer att göra på Waybler?

– Jag kommer arbeta både strategiskt och operativt med att starta igång och stötta våra kunder och användare. Genom nära samarbete med både marknad och support ska vi se till att alla får samma positiva och professionella bemötande oavsett hur man kommer i kontakt med Waybler.

Vad har du gjort tidigare i karriären?

– Jag har en bakgrund inom marknadsföring och projektledning vilket har passat mig som gillar ta projekt från start till mål! Men jag ville komma närmre slutanvändaren och produkten så därför kändes denna roll på Waybler som passande för mig.

Vilket är ditt första intryck av Waybler som arbetsplats?

– Mitt första intryck är att det är häftigt att få vara med på en resa med en tech start up som har sin bas i en tydlig och fysisk produkt, som dessutom tillverkas i Sverige. Det är spännande med en mindre organisation med korta beslutsvägar och stort utrymme att påverka!

Vad gör du när du inte arbetar?

– Älskar friluftsliv men är inte så mycket i skog och mark som jag hade önskat. Spenderar mer tid på lekplatser med min tvååring. Jag och min sambo har även ett stort Lego-intresse!

Är du i behov av guider för din elbilsladdning med Waybler? Besök vårt Hjälpcenter.

Mer från Waybler

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min

Räckviddsångest - Vad är det och hur kan du bli kvitt den?

Räckviddsångest, ett bekant begrepp för många av oss, har under de senaste åren genomgått en märkbar förändring. Med den stora tillväxten av elbilar som ett allt vanligare inslag på våra vägar har vår oro...

24.03.06
3 min

Brf Farmen storsatsar på elbilsladdning med Wayblers skalbara lösning 

Waybler Dynamic för företag, bostadsrättsföreningar och företag

Brf Farmen är en av Sveriges tio största bostadsrättsföreningar med sina 866 lägenheter och 50-talet lokaler för uthyrning. Till föreningen hör ett stort parkeringsområde med ca 1 100 parkeringsplatser...

24.02.23
5 min