Fokusera på laddbehovet idag - men säkra för framtiden

Företag, BRF:er och samfälligheter står inför ett konstant avvägande gällande beslut som ska fungera idag men också för laddbehovet i framtiden. I Sverige rullar redan över 500 000 laddbara bilar och med fler modeller på marknaden i olika prisklasser kan fler köra laddbart. Men hur ska man tänka på nutid och framtid när man investerar i elbilsladdning? Vårt tips: fokusera först på nuet och hur stor behovet är idag.

När det handlar om att skaffa laddinfrastruktur till bostadsrättsföreningar eller företag finns det tre avgörande fördelar som Waybler erbjuder för att sänka tröskeln för att möta laddbehovet för  idag:

1. Lastbalansering - Ladda fler bilar med mindre el
Med Waybler behöver du inte oroa dig för att din nuvarande elkapacitet inte ska räcka till för att ladda fler bilar. Vår unika lastbalansering möjliggör att du kan ladda upp till sex gånger fler fordon än konventionella laddningssystem, och allt detta på din befintliga elkapacitet. Låter det för bra för att vara sant? Prova gärna vår laddkalkylator för att se hur många fler bilar som kan laddas på just er kapacitet.

2. Parallellkoppling - Enkelt bygga ut när behovet finns på riktigt
En annan unik fördel med Wayblers laddboxar är möjligheten att parallellkoppla dem. Du behöver inte förbereda matningar och kablage för framtida utbyggnader redan nu. När behovet uppstår, kan du enkelt bygga vidare på din befintliga infrastruktur utan att behöva börja om från början. Det sparar tid, pengar och besvär, och det ger dig flexibilitet i en värld där behov ständigt och snabbt förändras.

3. OCPP 1.6 - Framtidssäkrad mjukvara
Tekniken utvecklas i rasande fart och du kanske undrar om dina laddboxar kommer bli föråldrade? Waybler har tänkt på det. Våra laddboxar och mjukvarusystem följer OCPP 1.6 protokoll, vilket innebär att vi enkelt kan uppdatera dina system. Så oavsett hur tekniken utvecklas kommer du alltid vara vara trygg i att era laddboxar är uppdaterade med den senaste mjukvaran.

Dagens nyttjare och beslutsfattare behöver först och främst tänka på behovet av elbilsladdning här och nu. Med en installation av Wayblers laddsystem så kan du fatta beslut för era behov idag med vetskapen om att ni enkelt, steg för steg, kan utveckla laddinfrastrukturen när behovet dyker upp.

Några av våra kunder

Besök & leverans:
Svetsarvägen 8
171 41 Solna

Postadress:
Waybler AB
Box 4020
171 04 Solna

Copyright © 2023 Waybler. All rights reserved.
IntegritetspolicyRegulatory
EIT Urban Mobility. Co-funded by the European Union