Waybler söker fler partners som vill erbjuda smart elbilsladdning

Waybler befinner sig i en intensiv tillväxtfas och ökar nu försäljningen via partners. Partnerföretagen är Wayblers förlängda arm på marknaden och nu pågår arbetet med att expandera partnerorganisationen. Energibolag, parkeringsbolag och installatörer är exempel på aktörer som har mycket att vinna på att ingå partnerskap med Waybler. Tillsammans bidrar vi till att öka andelen energismarta laddningslösningar runt om i landet.

Wayblers elbilsladdning är optimerad för att partners ska kunna tillhandahålla många laddplatser med en tydlig intäktsmodell och låg milkostnad för elbilisten.

– Vi söker främst partnerföretag mot våra viktigaste kundsegment; bostadsrätter, samfälligheter samt fastighetsägare till kommersiella fastigheter och kontor. Fördelen med att ingå partnerskap med oss är att vi är en av få aktörer som enbart marknadsför våra egenutvecklade laddningslösningar. Det innebär att våra partnerföretag bara är i behov av en leverantör för att kunna erbjuda en optimerad helhetslösning gentemot kund. Vi delar ett gemensamt mål med alla våra partners – att på ett framgångsrikt sätt elektrifiera parkeringsytor som gör samtliga involverade parter till vinnare, säger Mårten Nyberg, Head of Sales på Waybler.

Mot en partnerdriven försäljningsorganisation

I dagsläget står partners för drygt hälften av Wayblers försäljning. En andel som nu förväntas öka när Waybler stärker upp med fler partners.

– Nu fokuserar vi mycket på att identifiera och initiera samarbete med partnerföretag runtom i landet som är intresserade av att sälja in, implementera och drifta våra lösningar. Ambitionen är att bygga upp ett starkt och mångfacetterat partnernätverk med en stark förankring på sin lokala marknad. Tidigare i år lanserade vi även en ny laddbox, vilket är ett viktigt steg mot att kunna erbjuda ett mer differentierat partnererbjudande som kan vara attraktivt för många olika typer av aktörer, säger Mårten Nyberg.

Läs mer om vårt partnererbjudande här.

Intresserad? Kontakta Mårten Nyberg på marten@waybler.com eller 070 727 57 90.

Mer från Waybler

Välkommen William Lindqvist - Ett färskt tillskott i Wayblers Operations-Team

Waybler fortsätter att växa och stärka sitt team, och senaste tillskottet till vårt operations team är ingen mindre än William Lindqvist. Sedan mitten av februari har William varit en del av teamet och...

24.04.22
2 min

Waybler expanderar till Finland genom nytt samarbetsavtal med Sparkli

Waybler har idag tillkännagivit ett nytt strategiskt samarbetsavtal med finska Sparkli – en av Finlands ledande aktörer inom installation av elbilsladdning. Sparkli kommer att få ensamrätt att sälja Wayblers...

24.04.17
2 min

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min