Waybler revolutionerar installation av elbilsladdning - erhåller patent

Waybler tillkännager idag att de har erhållit patent för en helt ny produkt för installation av elbilsladdning – Waybler Kabelsten. Produkten möjliggör både ett snabbare och mer kostnadseffektiv sätt att installera laddboxar där många behöver ladda, som vid lägenheter eller vid arbetsplatser.

Waybler Kabelsten är gjutna stenar med en inbyggd kanal genom vilken kablar till laddboxarna dras. Detta gör det möjligt att snabbt och enkelt ansluta elbilsladdare utan behov av omfattande markarbeten och grävning, vilket vanligtvis annars krävs och kostar tid och pengar.

Fördelar med Waybler Kabelsten:

Kostnadseffektiv installation: Genom att eliminera behovet av att gräva och utföra omfattande markarbeten minskar installationskostnaderna avsevärt.

Tidsbesparing: Installationen av Waybler Kabelsten är snabb och enkel, vilket minimerar störningar och möjliggör snabbare implementering av laddningsinfrastruktur.

Flexibilitet: Kabelstenen kan användas i en mängd olika miljöer och monteras enkelt på i stort sätt alla öppna ytor.

Att erhålla detta patent är ett stort steg framåt för Waybler och produkten är en game changer för alla som jobbar med att installera elbilsladdning. Att köpa och installera Waybler Kabelsten ska inte vara svårare än att handla på IKEA. Du beställer färdiga paket med kabelsten utifrån antalet laddplatser som ska installeras. Enkelt, smidigt och snabbt, säger Filip Aglöv, produktägare på Waybler.

Waybler fortsätter att utveckla nytänkande produkter som möjliggör övergången till eldrivet. Patentet på Waybler Kabelsten är en i raden av unika lösningar som gör elbilsladdning klokare och tillgänglig för fler. Produkten baseras på samma teknik som den lösning för gatuladdning som vann Stockholm stads innovationspris 2022.

För mer information om Waybler Kabelsten  kontakta oss på sales@waybler.com.

Här kan du läsa mer om Waybler Kabelsten

Mer från Waybler

Bilsemester med elbil: Malins äventyr genom Europa

Vi har tidigare skrivit om fenomenet räckviddsångest, en het potatis som börjar mattas av i takt med att laddnätverk ploppar upp i rasande fart och elbilsförare successivt ökar sitt självförtroende. Men...

24.06.28
4 min

Waybler AdminCenter: Nytt utseende, samma smarta funktioner

Waybler AdminCenter har nyligen uppdaterats för att förbättra användarupplevelsen. Den nya designen är både mer användarvänlig och estetiskt tilltalande. Ingen funktionalitet har ändrats eller tagits bort...

24.06.19
1 min

Funktion för direktbetalning på publika laddplatser

Waybler har  gjort det möjligt att använda direktbetalning vid laddning på publika AC-laddplatser via sitt system. Denna uppdatering är en del av vårt mål att förbättra användarupplevelsen och följa de...

24.06.10
2 min