Agnes Asplund stöttar kunden med elbilsladdning från start till mål

Agnes Asplund är Wayblers Customer Success Manager och ser till att kunderna känner sig nöjda och bekväma med produkterna, bland annat genom att erbjuda varje kund en grundlig introduktion i Wayblers system för elbilsladdning. Agnes finns dessutom tillgänglig för löpande strategisk rådgivning som hjälper varje kund att få ut mesta möjliga av sin laddboxinvestering.

– Min viktigaste roll som Customer Success Manager är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika användare av Wayblers system. Jag fungerar som en brygga mellan säljorganisationen och supportorganisationen. Varje kund får en gedigen introduktion som ger dem en smidig start med våra system och i många fall gör dem relativt självgående när de använder våra lösningar, säger Agnes Asplund, som varit Wayblers Customer Success Manager i drygt ett år.

När en ny kund valt Waybler så tar Agnes Asplund vid genom att erbjuda proaktivt stöd som förbereder kunden inför eventuella frågeställningar som kan dyka upp när de använder Wayblers laddlösningar.

Stöttar för en lönsam och smidig användarupplevelse

– Jag stöttar kunden för en så lönsam och smidig användning som möjligt av våra lösningar. Min roll är ett komplement till vår kundsupport, fast mer proaktiv. Jag kan exempelvis ge råd till bostadsrättsföreningar angående hur de bör formulera sina villkor för att användningen av laddboxarna ska vara så gynnsam som möjligt för såväl föreningen som slutanvändarna. Det kan till exempel handla om att föreningen behöver höja parkeringsavgiften för de medlemmar som laddar sin elbil, säger Agnes Asplund.

Hennes råd till föreningar eller företag som överväger att investera i elbilsladdning är att inte enbart jämföra priset. Titta i stället på vad som ingår i helhetslösningen och vad ni faktiskt betalar för.

– Ett råd specifikt till bostadsrättsföreningar är att starkt överväga ett system som kräver en minimal administrativ insats från styrelsens sida. Föreningar som väljer en lösning som kräver ett alltför stort mått av handpåläggning riskerar att laddboxarna inte används i den utsträckning man tänkt. Ett annat råd är att kontakta mig om ni behöver utbilda en ny administratör från styrelsen i vårt system. Det är just den typen av uppgifter jag gärna tar mig an. Det avlastar våra användare och bidrar till en långsiktigt hög kundnöjdhet, säger Agnes Asplund.

Upptäck också Wayblers nyttiga guider och FAQ via vårt hjälpcenter.

Läs mer om Wayblers erbjudande för bostadsrättsföreningar här.

Läs mer om Wayblers erbjuande för företag här.

Mer från Waybler

Välkommen William Lindqvist - Ett färskt tillskott i Wayblers Operations-Team

Waybler fortsätter att växa och stärka sitt team, och senaste tillskottet till vårt operations team är ingen mindre än William Lindqvist. Sedan mitten av februari har William varit en del av teamet och...

24.04.22
2 min

Waybler expanderar till Finland genom nytt samarbetsavtal med Sparkli

Waybler har idag tillkännagivit ett nytt strategiskt samarbetsavtal med finska Sparkli – en av Finlands ledande aktörer inom installation av elbilsladdning. Sparkli kommer att få ensamrätt att sälja Wayblers...

24.04.17
2 min

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min