Välkommen William Lindqvist - Ett färskt tillskott i Wayblers Operations-Team

Waybler fortsätter att växa och stärka sitt team, och senaste tillskottet till vårt operations team är ingen mindre än William Lindqvist. Sedan mitten av februari har William varit en del av teamet och har efter några veckors introduktion kommit in i den dagliga verksamheten på ett imponerande vis.

William har i grunden en elektrikerutbildning genom gymnasiet som  kompletteras med flera års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, där han främst arbetat med installation av säkerhetsdörrar.

Jag har alltid haft ett starkt intresse för elektricitet i allmänhet, vilket ledde mig till valet av gymnasielinje. Specifikt har elbilar fascinerat mig och trots min relativt unga ålder har jag hunnit äga fyra olika elbilar. Därför blev jag genast lockad av möjligheten att arbeta hos Waybler. Det kändes självklart för mig att söka och jag är otroligt glad att nu vara en del av teamet, säger William Lindqvist.

Att vara en del av Wayblers operations-team innebär en arbetsdag fylld med variation och utmaningar. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att lösa supportärenden till att planera leveranser och supporta elektriker på plats vid en pågående installation. 

Det är variationen i arbetsuppgifterna som jag verkligen uppskattar. Den ger mig ständigt ny kunskap och jag märker att jag utvecklas inom olika områden för varje dag som går, tillägger William Lindqvist.

Wayblers Operations Team har en central roll i bolagets dagliga verksamhet med många olika ansvarsområden. Det är bland annat teamet som ansvarar för driften av befintliga laddanläggningar, integrerar laddare från olika fabrikat och säkerställer att alla installationer blir godkända och införlivade i Wayblers system – och mycket mer.

Vi är mycket glada över att William är en del av vårt team. Vi har letat efter den rätta kandidaten för rollen under en tid och William uppfyller våra krav inte bara vad gäller teknisk kompetens utan också när det gäller hans inställning som gör att han passar klockrent i vårt team, säger Maria Swedin, COO på Waybler.

Mer från Waybler

Waybler expanderar till Finland genom nytt samarbetsavtal med Sparkli

Waybler har idag tillkännagivit ett nytt strategiskt samarbetsavtal med finska Sparkli – en av Finlands ledande aktörer inom installation av elbilsladdning. Sparkli kommer att få ensamrätt att sälja Wayblers...

24.04.17
2 min

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min

Räckviddsångest - Vad är det och hur kan du bli kvitt den?

Räckviddsångest, ett bekant begrepp för många av oss, har under de senaste åren genomgått en märkbar förändring. Med den stora tillväxten av elbilar som ett allt vanligare inslag på våra vägar har vår oro...

24.03.06
3 min