Nära samarbete, en framgångsfaktor för Waybler och LaddaTillsammans

Sedan 2021 har Waybler och LaddaTillsammans ömsesidigt utvecklat ett starkt partnerskap. Samarbetet  bygger på en gemensam målbild att leverera högsta möjliga kvalitet till kunderna med god lönsamhet för båda parter. 

LaddaTillsammans grundades år 2021 i Helsingborg av Niklas Hilding, VD, och Linus Blixt, säljansvarig. Sedan dess har företaget haft en framgångsrik resa. Framgångarna beror inte på slumpen, LaddaTillsammans har byggt sin tillväxt genom hårt arbete och välgrundade strategiska beslut. 

Kundfokus och kvalitet

Världens ekonomiska läge har förändrats sedan LaddaTillsammans grundades för några år sedan. Men på frågan om Niklas ser några betydande utmaningar inom försäljning framöver, så ser han inte det som ett stort hinder. 

– Ja, det är sant att vi ser att marknaden har förändrats. Men för oss som prioriterar kvalitet och expertis i alla aspekter är skillnaden inte så påtaglig. Jag kan konstatera att tiden då vem som helst kunde starta ett laddbox-företag är förbi. Jag ser inte det globala ekonomiska läget som en större risk för oss, utan snarare en möjlighet för oss att bevisa vårt värde. De som är bäst inom sin kategori kommer att överleva och komma ut starkare på andra sidan. Jag tror på att fokusera på det man är bäst på, snarare än att sprida sig för tunt, säger Niklas. 

Han är trygg i  att LaddaTillsammans fortsatt kommer att vara en ledande aktör inom försäljning av laddlösningar. Bolaget har exempelvis en imponerande statistik som visar att de omvandlar över 50% av sina bokade platsbesök till faktiska beställningar och att de i år räknar med att nå 20MSEK i omsättning. Ett kvitto på den kvalitet och de relevanta lösningar som  LaddaTillsammans erbjuder.

Kvalitet, pålitlighet och hållbarhet är grundläggande principer för LaddaTillsammans. Detta återspeglas i positiva kundomdömen på Trustpilot, där kunder enhälligt berömmer deras professionella bemötande och punktliga leveranser 

Förändring och identitet 

Det senaste året har varit händelserikt för LaddaTillsammans. Inte bara vad gäller framgångsrika affärer och en växande arbetsstyrka, utan även med en omfattande omformning av sin företagsidentitet. Re-brandingen har syftat till att hitta ett visuellt uttryck som bättre återspeglar företagets värderingar och visioner. 

– Vår tidigare profil var inte mer än ett varumärke, men den tjänade oss väl som en grundsten under LaddaTillsammans uppbyggnad. Nu har vi identifierat vår unika identitet och våra kärnvärden, och i linje med detta har vi skapat en profil som bättre återspeglar vår självbild och våra principer, förklarar Niklas. 

Starkt partnerskap med Waybler 

– På Waybler ser vi med glädje och stolthet på utvecklingen och tillväxten av vårt partnerskap med LaddaTillsammans. Waybler har varit en partner till LaddaTillsammans sedan 2021 och jag fortsätter att bli imponerad av deras fokus på kunden och deras expertis inom elbilsladdning. Jag ser med stor optimism fram emot vår gemensamma framtid med LaddaTillsammans där vi delar visionen om en idealisk laddlösning för våra kunder, säger Jonas Wånander, Partner Account Manager på Waybler. 

I ett partnerskap med Waybler kan partnern erbjuda  Wayblers patenterade mjukvarulösningar och hårdvara i sitt erbjudande mot sina kunder. Dessutom ges tillgång till en pålitlig och engagerad support genom hela partnerskapet. 

– Vi älskar att samarbeta med Waybler. Vi känner en stark drivkraft att tillsammans leverera hög kvalitet och uppnå våra gemensamma mål. För oss är en av de mest värdefulla aspekterna i vårt partnerskap deras lyhördhet för våra behov och deras snabba support som alltid är redo att lösa eventuella utmaningar som uppstår under vår resa, avslutar Niklas Hilding. 

Läs mer om LaddaTillsammans här.

Här kan du läsa mer om hur Waybler arbetar med partnerskap och anmäla ditt intresse.

Mer från Waybler

Välkommen William Lindqvist - Ett färskt tillskott i Wayblers Operations-Team

Waybler fortsätter att växa och stärka sitt team, och senaste tillskottet till vårt operations team är ingen mindre än William Lindqvist. Sedan mitten av februari har William varit en del av teamet och...

24.04.22
2 min

Waybler expanderar till Finland genom nytt samarbetsavtal med Sparkli

Waybler har idag tillkännagivit ett nytt strategiskt samarbetsavtal med finska Sparkli – en av Finlands ledande aktörer inom installation av elbilsladdning. Sparkli kommer att få ensamrätt att sälja Wayblers...

24.04.17
2 min

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min