Om oss

Waybler - ett smartare sätt att ladda
Waybler är ett svenskt teknikföretag som erbjuder en unik lösning inom elbilsladdning. Vi erbjuder alla steg i ledet, från den egna svensktillverkade laddboxen till vår patentsökta, molnstyrda lastbalansering samt digitala verktyg för administration och användning.

Waybler riktar sig främst till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och offentlig sektor samt ingår partnerskap med återförsäljare, parkeringsbolag, och energiföretag som vill erbjuda många laddplatser inom befintlig elkapacitet.

Waybler etablerades 2015 och har idag 20+ anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Frankfurt med egen utveckling för både hårdvara och mjukvara.
Produkter och tjänster
Waybler tillhandahåller alla delar av laddlösningen inklusive laddbox, laddtjänster, betalningar och support i ett kostnadseffektivt paket.

Vår produktportfölj inkluderar såväl hårdvara som mjukvara. Från laddbox till användarapp. Wayblers mjukvara kan även styra laddboxar av andra fabrikat. Lösningen är skalbar och flexibel och som kund kan du välja vilka delar som möter dina behov bäst.
Var finns Waybler idag?
Waybler är verksamt med bolag eller via partner på ett flertal marknader i Europa bland annat Sverige, Norge, Tyskland och Luxemburg.

Bostadsrätt

Vår helhetslösning gör att din bostadsrättsföreningar kan ladda ett stort antal bilar på befintlig elkapacitet.

Ladda i bostadsrätt

Företag

Vi hjälper dig med en optimerad laddlösning för just ditt företag. Låg investeringskostnad och energismart laddning ger dig en lönsam investering.

Ladda på företag

Bli partner

Vill du som parkeringsföretag, energibolag eller installatör erbjuda många laddplatser till en låg kostnad? Bli partner med Waybler.

Om partnerskap
Några av våra kunder

Besök & leverans:
Svetsarvägen 8
171 41 Solna

Postadress:
Waybler AB
Box 4020
171 04 Solna

Copyright © 2023 Waybler. All rights reserved.
IntegritetspolicyRegulatory
EIT Urban Mobility. Co-funded by the European Union