Ledig tjänst! Nu söker vi en .Net utvecklare till Waybler

Vill du vara med i omställningen till en grönare, mer klimatsmart värld? Vill du känna att du faktiskt gör skillnad i ditt jobb? Om du är en .Net-utvecklare som vill bidra till Wayblers vision att göra elbilsbranschen ännu mer hållbar så är detta jobbet för dig!

Waybler

Vi är ett svenskt teknikföretag som erbjuder en unik lösning inom elbilsladdning. Vi erbjuder alla steg i ledet, från den egna svensktillverkade laddboxen till vår patentsökta, molnstyrda lastbalansering samt digitala verktyg för administration och användning. Våra unika algoritmer fördelar elen effektivt mellan anslutna fordon under parkeringstiden vilket gör att fler kan ladda på befintlig elkapacitet.

Vi grundades 2015 och har idag 20+ anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Frankfurt med egen utveckling för både hårdvara och mjukvara.

Rollen

Det går fort hos Waybler och verksamheten växer, vilket gör att ingen dag är den andra lik. Som .Net-utvecklare hos oss får du chans att arbeta i hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling och underhåll i olika typer av applikationer. På Waybler jobbar vi brett och du kommer att få utveckla i vår app, web och mjukvaran i våra laddboxar och du kan även medverka i spännande integrationsprojekt med våra leverantörer.

Under 2022 har vi påbörjat vår internationalisering vilket kommer innebära arbete med partners och kunder utanför Sverige. Du kommer ha chans att forma rollen och dina karriärmöjligheter hos oss kommer att utvecklas i takt med att bolaget växer!

Vem är du?

Vi på Waybler litar till 100% på varandras kompetens, och gillar du frihet under ansvar är detta något för dig! För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, inte rädd för att hugga i där det behövs och att du trivs i en bred roll som är hands-on. Vi söker dig med vilja och driv att utveckla dina .Net-kunskaper hos oss i en familjär, men utvecklande miljö. Vi använder även MSSQL, Redis, Kubernetes samt C, och kännedom kring något av dessa områden ser vi som meriterande. Då vi nyligen har lanserat vår produkt internationellt så är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad erbjuds du?

Hos Waybler ges du en möjlighet att vara del i ett tillväxtbolag där du ständigt kommer få chans att utvecklas samtidigt som du skapar lösningar i en hårt pressad elbransch. Du kommer att arbeta i en grupp med lång erfarenhet inom .Net och du erbjuds vidare kompetensutveckling och ett generöst förmånspaket.

Skicka in din ansökan!

Urval sker löpande så ansök redan idag! Tveka inte att höra av dig till vår rekryterare Ebba på 076 496 44 06 eller ebba@waybler.com om ni har några frågor.

Ansök här: https://jobb.ants.se/jobs/2284632-junior-net-utvecklare-till-waybler

Mer från Waybler

Välkommen William Lindqvist - Ett färskt tillskott i Wayblers Operations-Team

Waybler fortsätter att växa och stärka sitt team, och senaste tillskottet till vårt operations team är ingen mindre än William Lindqvist. Sedan mitten av februari har William varit en del av teamet och...

24.04.22
2 min

Waybler expanderar till Finland genom nytt samarbetsavtal med Sparkli

Waybler har idag tillkännagivit ett nytt strategiskt samarbetsavtal med finska Sparkli – en av Finlands ledande aktörer inom installation av elbilsladdning. Sparkli kommer att få ensamrätt att sälja Wayblers...

24.04.17
2 min

När Waybler laddar räcker elen till alla

Om vi fördelar våra resurser smartare så räcker de längre. Med rätt tankesätt och teknik räcker strömmen till alla elbilister – idag och i framtiden. Waybler erbjuder en lösning för att ladda hållbart...

24.03.15
3 min