Välkommen Mauritz Samuelsson! Ny Account Manager på Waybler

Waybler befinner sig i ett expansivt skede, vilket bland annat innebär nyrekryteringar. I augusti 2022 påbörjade Mauritz Samuelsson sin nya tjänst som Account Manager med fokus på bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Han ser fram emot att hjälpa fler bostadsrättsföreningar att bli en del av den fossilfria omställningen med hjälp av Wayblers teknologi.

–Jag har en bakgrund i säkerhetsbranschen, bland annat som skyddsvakt på ett oljeraffinaderi. Jag har även arbetat med systematiskt brandskyddsarbete på ett läkemedelsföretag. Jag var på jakt efter en ny utmaning och var redo att byta bransch. Jag ville jobba i en bransch som är het och på ett företag vars lösningar verkligen efterfrågas. Elbilsladdningsbranschen är snabbväxande och kändes spännande. Branschen har fullkomligt exploderat och samtidigt är vi bara i början av den här resan, säger Mauritz Samuelsson.

Entreprenörsbolag med starkt driv

Flera faktorer gjorde att han fastnade just för Waybler.

– Jag ville jobba på ett företag som hanterar hela kedjan, från produktutveckling till försäljning och eftermarknad, i egen regi. Jag fastnade också för Wayblers smarta effektstyrningslösning som gör det möjligt att ladda många bilar på befintlig elkapacitet. När jag fick höra att Waybler dessutom är ett av Sveriges mest snabbväxande techbolag blev jag ännu mer intresserad, säger Mauritz Samuelsson.

Några faktorer som bidrar till att han trivs i sin nya roll är det faktum att Waybler är ett entreprenörsbolag som karakteriseras av ett starkt driv. Här har medarbetarna mandat att arbeta självständigt och fatta egna beslut.

Känns bra att hjälpa bostadsrättsföreningar

Som Account Manager presenterar Mauritz Samuelsson Wayblers smarta lösning för bostadsrättsföreningar och samfälligheter runtom i landet. Han gör behovsanalyser och utvärderar om Wayblers lösning kan svara upp till kundens behov.

– Intresset är stort från bostadsrättsföreningarnas sida, det är roligt att allt fler kontaktar oss. Elbilsladdning är ett ämne som ligger många varmt om hjärtat. Många blir positivt överraskade när de får veta att vår lösning sällan kräver någon utbyggnad av elinfrastrukturen i föreningen. Det känns jättebra att kunna hjälpa föreningar och samfälligheter att bli en del av den gröna omställningen utan att det behöver vara komplicerat eller dyrt, säger Mauritz Samuelsson.

Läs mer om Wayblers lösningar för bostadsrättsföreningar här.

Några av våra kunder

Besök & leverans:
Svetsarvägen 8
171 41 Solna

Postadress:
Waybler AB
Box 4020
171 04 Solna

Copyright © 2023 Waybler. All rights reserved.
IntegritetspolicyRegulatory
EIT Urban Mobility. Co-funded by the European Union