Ledig tjänst! Elektronikkonstruktör till Waybler

Elektronikkonstruktör

Vill du vara med i omställningen till en mer hållbar värld? Vill du känna att du faktiskt gör skillnad i ditt jobb? Om du är en elektronikkonstruktör som vill bidra till Wayblers vision att göra elbilsbranschen mer tillgänglig så är detta ett jobb för dig!

Waybler

Vi är ett svenskt teknikföretag som erbjuder en unik lösning inom elbilsladdning. Vi erbjuder alla steg i ledet, från den egna svensktillverkade laddboxen till vår patentsökta, molnstyrda lastbalansering samt digitala verktyg för administration och användning. Våra unika algoritmer fördelar elen effektivt mellan anslutna fordon under parkeringstiden vilket gör att fler kan ladda på befintlig elkapacitet.

Vi grundades 2015 och har idag 20+ anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Frankfurt med egen utveckling för både hårdvara och mjukvara. För denna roll söker vi dig som vill bli en del av vårt gäng på vårt HQ i Solna, Stockholm.

Rollen

Det går fort hos Waybler och verksamheten växer, vilket gör att ingen dag är den andra lik. Som elektronikkonstruktör kommer du att bygga upp kretskort från grunden, du kommer få vara med i alla led från att skapa scheman och layouts i Altium Designer till att montera de elektroniska komponenterna, testa och verifiera kortet. Du kommer få jobba med förädling av våra befintliga produkter men även med att ta fram nya koncept.

Under 2022 har vi påbörjat vår internationalisering vilket kommer innebära arbete med partners och kunder utanför Sverige. Du kommer få forma din egna roll och dina karriärmöjligheter hos oss kommer att utvecklas i takt med att bolaget växer!

Vem är du?

Vi på Waybler litar till 100% på varandras kompetens, och gillar du frihet under ansvar är detta något för dig! För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös, inte rädd för att hugga i där det behövs och att du trivs i en bred roll som är hands-on.

Vi söker dig med cirka 5 års erfarenhet av kretskortsdesign som har erfarenhet av att bygga upp kretskort från grunden. Tillsammans med vår mekaniker kommer du att driva hårdvaruavdelningen i ett tätt samarbete med mjukvaran. Då vi nyligen har lanserat vår produkt internationellt så är det viktigt att du besitter goda kunskaper i engelska och svenska.

Vad erbjuds du?

Hos Waybler ges du en möjlighet att vara del i ett tillväxtbolag där du ständigt kommer få chans att utvecklas samtidigt som du skapar lösningar i en hårt pressad elbransch. Du kommer att arbeta i en grupp med lång erfarenhet och du erbjuds vidare kompetensutveckling och ett generöst förmånspaket.

Skicka in din ansökan!

Urval sker löpande så ansök redan idag! Tveka inte att höra av dig till vår rekryterare Ebba på 076 496 44 06 eller ebba@waybler.com om ni har några frågor.
Ansök här: https://jobb.ants.se/jobs/2284635-elektronikkonstruktor-till-waybler

Några av våra kunder

Besök & leverans:
Svetsarvägen 8
171 41 Solna

Postadress:
Waybler AB
Box 4020
171 04 Solna

Copyright © 2023 Waybler. All rights reserved.
IntegritetspolicyRegulatory
EIT Urban Mobility. Co-funded by the European Union