Välkommen Anna Ekehäll, vår nya Customer Success Manager!

Vi välkomnar Anna Ekehäll till Waybler! Anna kommer att arbeta som Customer Success Manager och guida våra kunder till att tryggt och smidigt kunna använda våra laddlösningar och tjänster. 

Hej där Anna. Berätta lite om vad du kommer att göra på Waybler?

- Jag kommer arbeta både strategiskt och operativt med att starta igång och stötta våra kunder och användare. Genom nära samarbete med både marknad och support ska vi se till att alla får samma positiva och professionella bemötande oavsett hur man kommer i kontakt med Waybler.

Vad har du gjort tidigare i karriären?

- Jag har en bakgrund inom marknadsföring och projektledning vilket har passat mig som gillar ta projekt från start till mål! Men jag ville komma närmre slutanvändaren och produkten så därför kändes denna roll på Waybler som passande för mig.

Vilket är ditt första intryck av Waybler som arbetsplats?

- Mitt första intryck är att det är häftigt att få vara med på en resa med en tech start up som har sin bas i en tydlig och fysisk produkt, som dessutom tillverkas i Sverige. Det är spännande med en mindre organisation med korta beslutsvägar och stort utrymme att påverka!

Vad gör du när du inte arbetar?

- Älskar friluftsliv men är inte så mycket i skog och mark som jag hade önskat. Spenderar mer tid på lekplatser med min tvååring. Jag och min sambo har även ett stort Lego-intresse!

Är du i behov av guider för din elbilsladdning med Waybler? Besök vårt Hjälpcenter.

Några av våra kunder

Besök & leverans:
Svetsarvägen 8
171 41 Solna

Postadress:
Waybler AB
Box 4020
171 04 Solna

Copyright © 2023 Waybler. All rights reserved.
IntegritetspolicyRegulatory
EIT Urban Mobility. Co-funded by the European Union